JIF INTERIORS

Servicii de creare mobilier custom made în București

Cum poți găsi o firmă cu experiență ce poate oferi servicii de creare mobilier personalizat în București?

În capitala României există un interes deosebit pentru servicii de creare mobilier, standard și custom made, în funcție de necesități. Bucureștiul este un oraș modern, ce găzduiește apartamente și case frumoase. Deloc surprinzător, acestea au nevoie de mobilă de calitate, care să le pună în valoare fiecare spațiu.

Nu-i de mirare că din ce în ce mai mulți proprietari de locuințe caută servicii de creare mobilă custom made. De ce personalizată? Asemenea piese de mobilier personalizate pot crea spații unice, de remarcat și iubit în fiecare zi și noapte.

Spiritul unic domină industria producătoare de mobilă. Multe persoane doresc mobilă făcută special pentru nevoile lor specifice, care să fie în ton cu designul și spațiul casei lor.  Acest tip de mobilă este făcută cu grijă și atenție la detalii. Ea fie completează un spațiu, fie îl domină.

Alegerea unei firme care să ofere servicii de creare mobilier custom made în Bucureșți poate fi o activitate captivantă, mai ales când sunt atât de multe opțiuni pe piață. Documentarea reprezintă primul pas către o colaborare extraordinară și evident, rezultate pe măsură așteptărilor.

unde pot gasi o biblioteca sufragerie

Alegerea unui serviciu serios de creare mobilă custom made

Profesionalismul are obiceiul de a ieși repede la suprafață. În ciuda oceanului de oferte de mobilă din Bucureșți, persoanele creative și serioase reușesc să atragă atenția prin calitatea deosebită a lucrărilor. Serviciul în sine implică multă muncă, creativitate și execuție impecabilă.

Am întâlnit oameni care au comandat online mobilă, mânați de anumite poze ale produsului dorit, și au dezamăgiți de ceea ce au primit.

Din nefericire, multe din piesele de mobilier prezentate online în diverse magazine de profil sau generale, nu sunt mereu conforme cu realitatea. Acesta este unul din motivele care determină oamenii să investească în servicii de creare mobilă custom. Ne-am gândit să scoatem în evidență câteva din beneficiile care acompaniază alegerea unui serviciu:

1. Design personalizat.

Marele avantaj al serviciului de design și execuție mobilă personalizată este faptul că pot fi create piese de mobilier unice. În același timp, fiecare piesă de mobilier își îndeplinește rolul în spațiul dedicat.

Fie că vorbim de un spațiu mic sau mare, mobilierul personalizat se potrivește de minune. El a fost proiectat pentru a îndeplini cerințe clare. Clientul își poate imprima o parte din personalitatea să în mobilă. Totuși, designerul și producătorul, în cazul JIF Interiors, unul și același, trebuie să fie experimentat în manevrarea lemnului și al accesoriilor aferente. Rezultatele unei minți creative în acest domeniu, pot fi uimitoare. În acest sens, ar fi util să consulți cu atenție portofoliul firmei cu care dorești să lucrezi (implicit al nostru).

2. Calitate superioară a creației.

Personalizarea înseamnă utilizarea unor materiale de calitate, selecționate cu rigurozitate de proiectant. Dacă te-ai decis să investeșți într-un mobilier personalizat, ai control total asupra materialelor folosite dar și asupra procesului de producție. Acest nivel ridicat de personalizare se încadrează perfect în setul tău de așteptări.

Te poți asigura că primești piese de mobilier de calitate, realizate cu atenție la detalii și care vor rezista în timp.

3. Durabilitate și rezistență în timp.

Mobila trebuie să reziste mai mult decât 2 sau 3 ani. Ea trebuie să echipeze un spațiu ani de zile. Probabil ați văzut și voi mobilă veche realizată din lemn masiv, care arată de parcă abia ce a ieșit din fabrică sau atelier. Cine nu vrea o mobilă care să fie frumoasă și să reziste în timp?

Am observat un trend cel puțin nefericit în acest sens: românii nu sunt tocmai mulțumiți de calitatea mobiliei comandate din magazinele generaliste. Prețul mic nu înseamnă calitate, din contră. Așa că ei se reorientează către mobilă personalizată, creată cu un simț ridicat de responsabilitate. 

Producătorul se poate asigura că utilizează doar materiale de calitate, selecționate după studii și analize minuțioase. În calitate de client, ori de câte ori ai întrebări despre calitatea mobilei, discută cu producătorul.

De exemplu: JIF Interiors este mereu la dispoziția clientului. Ne-am propus să fim alături de fiecare client care apelează la serviciile noastre de creare mobilă custom made.

4. Valoare unică.

Mobila poate fi o investiție demnă de recuperat în timp, mai ales dacă are detalii speciale și este realizată într-un mod deosebit. Dacă optezi pentru un mobilier unic, atunci poți beneficia de o valoare superioară pe termen lung. Acest lucru nu poate fi spus despre cumpărarea unor piese de mobilier de serie. Produse în masă, acestea nu au valoare care să crească în timp. Din contră.

Așa cum au subliniat în repetate rânduri unii proprietari de mobilier produs în serie, acesta este extrem de vulnerabil la umezeală, zgârieturi sau utilizări zilnice. În ceea ce privește mobila custom made, ea este realizată, în cele mai multe cazuri, din materiale rezistente.

Un producător creativ și cu experiență poate crea o mobilă pe care clientul să o îndrăgească zilnic și să nu simtă nevoia să o înlocuiască. Cunoaștem oameni care schimbă mobila des și nu reușesc să economisească deoarece investesc des în asemenea achiziții. Pe de altă aparte, am avut clienți cu mobila marca JIF care nici nu se gândesc să o schimbe, ceea ne bucură enorm.

Idei de design living

5. Exclusivitate.

Într-o lume dominată de lucruri premium, exclusivitatea pare a fi rezervată unor grupuri selecte. Un mobilier personalizat devine exclusiv, ceea ce înseamnă că ai la dispoziție o serie de piese care nu poate fi găsite în altă parte. În acest sens, o să ai în casă spații originale și cu adevărat personalizate.

Colaborează cu JIF Interiors și obține mobilă personalizată de calitate premium

JIF Interiors oferă servicii de design interior, creare de mobilier custom made și managementul proiectului. Clientul are la dispoziție servicii de calitate, executate la perfecție și cu profesionalism dedicat. De ce?

Simplu: dorim ca mobilă comandată să respecte preferințele tale și să te încânte în fiecare zi. Te vom ajuta să-ți definești stilul și să ai la dispoziție mobila potrivită.

Ne poți contacta pentru a discuta despre mobilierul de care ai nevoie. Suntem mereu la dispoziția ta. Cum putem discuta?

YOUR COMMENT