• Category : SERVICII

Project management: de la concept la finalizare

Ai ales serviciile JIF Interiors de design interior. A venit momentul să te relaxezi și să lași profesioniștii la muncă. Serviciul de project management vine cu numeroase beneficii pentru tine. A venit momentul să le descoperi.

JIF Interiors asigură integrarea și implementarea conceptului în termenul și bugetul stabilit împreună cu clientul. Echipa se ocupă de gestionarea 100% a proiectului, de la concept la finalizare. Gestionarea completă a proiectului de design interior înseamnă mai mult timp liber pentru tine.

Te poți ocupa de agenda zilnică fără să te îngrijoreze evoluția proiectului. Responsabilitatea implementării este a noastră și nu dezamăgim. Dacă alegi serviciul nostru de Project Management, ne ocupăm de următoarele activități:

  1. Realizăm vizite la furnizori și ne ocupăm de întâlnirile pentru prezentarea de mostre. Cunoaștem furnizori de încredere care pot oferi opțiuni avantajoase pentru dezvoltarea proiectului. Știm care sunt materialele de care are nevoie proiectul pentru a deveni o poveste deosebită.
  2. Încheiem contracte cu furnizorii agreați. Iți asigurăm de transparență 100% și tu știi exact ceea ce primești de la fiecare furnizor. De asemenea, ne asigurăm că ai la dispoziție prețuri competitive și servicii profesionale. Dorim să ai acces rapid la toate datele pentru a lua decizii informate, bazate pe date corecte.
  3. Îți oferim asistență la plasarea comenzilor acolo unde este cazul. Te susținem în procesul de achiziționare a tuturor materialelor, de la început până la efectuarea plății. Ne asigurăm că primești toate informațiile necesare continuării proiectului.
  4. Supraveghem lucrările și facem vizite pe șantier. Echipa JIF Interiors monitorizează fiecare etapă de dezvoltare a proiectului. Ne asigurăm că lucrările respectă planul de lucru și standardele de calitate.
  5. Controlăm constant conformitatea lucrărilor de amenajare cu documentația de proiect. Verificăm totul. Garantăm că lucrările sunt realizate corect și respectă specificațiile agreate în proiect.
  6. Sincronizare și eficiență. Discutăm și integrăm, dacă este cazul, furnizorii în graficul de lucrări stabilit și le coordonăm activitățile pentru a ne asigura că este respectat termenul de livrare.

Prin intermediul serviciului JIF Interiors de project management, ai certitudinea că proiectul tău va fi gestionat cu profesionalism și atenție la detalii. Lasă echipa JIF Interiors să se ocupe de partea logistică, pentru ca tu să te poți concentra pe alte activități.

Transformăm visul de design interior în realitate.