JIF INTERIORS
SERVICII

Soluțiile noastre de interior

EXPERIENȚE COMPLETE

Amenajări interioare funcționale și estetice

Fie că ai nevoie de ajutor pentru renovarea locuinței sau cauți o viziune clară pentru proiectul tău rezidențial, comercial sau turistic, noi te putem ajuta.

Adaptăm spațiul la stilul tău de viață și ritmul în care trăiești. Ne ocupăm de tot ce ai nevoie pentru a te simți extraordinar  în spațiul amenajat.

Scopul nostru final este să oferim clienților noștri rezultate și experiențe deosebite, care le depășesc așteptările.

SERVICII

Totul într-un singur loc

ETAPE DE LUCRU

Cum decurge colaborarea

TESTIMONIALE

Clienții noștri:

Pentru mine colaborarea cu JIF Interiors a fost o adevărată experiență. Apreciez enorm atunci când mi se oferă ocazia să colaborez cu o echipă care oferă soluții integrate. Iuliana și echipa ei s-au ocupat de tot ceea ce înseamnă interiorul apartamentului meu - de la concept până la soluțiile tehnice legate de funcționalitatea apartamentului meu, inclusiv realizarea mobilierului și achiziționarea obiectelor de decor. Tot ce a trebuit să fac eu a fost să aleg varianta preferată și să aloc bugetul necesar. Sunt încântat de colaborarea cu ei și îi recomand cu drag și multă încredere.

Radu D.

Colaborarea cu echipa JIF Interiors a fost pentru mine o surpriză foarte plăcută. A fost acea experiență pe care ți-o dorești cu orice furnizor de servicii sau produse. Pe lângă calitatea serviciilor oferite, ceea ce ii face deosebiți este grija față de clienții lor. Sunt serioși, cu adevărat prompți, au mult bun simt și, cel mai important, au răbdare să înțeleagă ceea ce-ți dorești cu adevărat, iar asta îți oferă un confort extraordinar. Multumesc pentru implicare si profesionalism!

Alina I.

Se spune că "Frumusețea se află în ochii celui care privește". Și cine dorește să se bucure de frumusețea unui interior, ar fi bine să își înceapă acest obicei acasă. Dacă sunteți în căutarea unei echipe care să vă aducă originalitate, stil personalizat, energie pozitivă și comunicare eficientă într-un proiect de design, Iuliana și echipa sa sunt printre cei mai buni! Profesionalismul și abilitățile ei de design sunt excepționale. A gandit și integrat fiecare detaliu în ansamblu, s-a folosit de elemente decorative simple pentru a da spațiului energie și mi-a transformat casa în 'acasă'. Îi dau cea mai mare recomandare!

Cristina O.

Experiența cu JIF Interiors a fost una extrem de plăcută. Serviciile lor sunt exemplare! Ceea ce ne-a plăcut foarte mult la ei a fost seriozitatea și minuțiozitatea cu care au lucrat. Un alt aspect foarte important care merită menționat în ceea ce privește colaborarea cu JIF este timpul de livrare. Au fost întotdeauna punctuali, iar lucrarea a fost efectuată extrem de rapid. Calitatea materialelor, dar si ideile cu care au venit pentru a îmbunătăți unele aspecte sunt, de asemenea, calități pe care le apreciez la JIF Interiors și pentru care îi recomand cu mare căldură.

Oana I.