• Category : SERVICII

JIF Interiors – Experți în Design Interior Personalizat

Transformă-ți casa într-o poveste magică, cu spații de vis și experiențe încântătoare. Prin intermediul serviciilor noastre de design interior, visul tău devine realitate.

Design interior personalizat

Fiecare spațiu reflectă identitatea proprietarilor săi.

De aceea, la JIF Interiors ne asigurăm că designul locuinței tale este în concordanță cu gusturile și nevoile tale specifice. Suntem dedicați să creăm spații interioare unice și funcționale, care să te încânte în fiecare zi. Asigurăm un serviciu personalizat de design interior, aplicat pe particularitățile specifice ale spațiului tău.

Designerii noștri te vor ajuta să-ți definești stilul și să faci cele mai potrivite alegeri pentru un decor care să te reprezinte. Ai alături echipe cu designeri talentați și pasionați de ceea ce fac. Nu te vei simți singur în transformarea spațiilor disponibile în locuri de poveste.

Te ajutăm cu alegerea culorilor, a materialelor, a mobilierului și a iluminatului, a perdelelor, tapetului, accesoriilor de decor și a tuturor materialelor necesare pentru un design complet, estetic și funcțional. Vei obține un design personalizat, care reflectă personalitatea ta și îți asigură un nivel de confort ridicat.

De ce să alegi serviciile JIF Interiors?

 • Experiență și expertiză în design interior și servicii complementare
 • Abordare personalizată și atenție deosebită la detalii
 • Utilizăm cele mai potrivite practici în design interior pentru a valorifica proiectul tău
 • Colaborăm cu fiecare client pentru a transforma viziunea în realitate
 • Realizăm mobilă custom made pentru definirea proiectului de design interior

vizualizare 3d apartamente design interior

Design interior și vizualizare 3D

Transpunem ideile tale într-o reprezentare grafică, cât se poate de reală. Vei vedea planul grafic și implicit, intri imersiv în noua realitate a spațiilor proiectate, indiferent dacă acestea fac parte dintr-o casă, apartament, hotel, cafenea, restaurant sau birou.

Vizualizarea 3D este o modalitate ideală de a vedea cum va arăta spațiul tău la finalizarea proiectului. Dacă în trecut vizualizarea 3D era opțională, astăzi clienții doresc să vadă cum o să arate produsul finit. Un mare avantaj al vizualizării 3D a proiectului de design interior este identificarea punctelor forte și a celor care pot fi îmbunătățite.

Plecând de la varianta finală de mobilare agreată în propunerile 2D, realizăm amenajarea virtuală în 3D a spațiilor, pentru a putea vizualiza grafic cum va arăta proiectul final.

Vizualizarea 3D permite să facem ajustările dorite înainte de începerea lucrărilor, ceea ce duce la economie de timp și bani cu eventualele modificări ulterioare. Prin intermediul vizualizării 3D, conceptele creative prind contur iar echipa de designeri JIF poate planifica etapele implementării proiectului.

 

Planuri tehnice și buget

 • Realizăm planuri de recompartimentare și mobilare
 • Stereotomii, elevații, detalii tehnice de execuție design interior
 • Planuri de mobilier personalizat
 • Realizăm planul de întrerupătoare, circuite electrice, instalații termice și sanitare
 • Întocmim liste complete cu cantități pentru categoriile de lucrări/produse
 • Obținem oferte personalizate de la furnizorii de materiale
 • Formăm bugetul general pentru implementarea proiectului

Îți suntem alături dacă ai un proiect de redesign interior. Fie că ești la început de proiect sau nu ești mulțumit de cum evoluează lucrurile și ai nevoie de o perspectivă nouă, apelează la echipa noastră de experți în design.

Te vom ghida în procesul de creare a unui plan de redesign, concentrat pe așteptările tale și ceea ce dorești de la noul spațiu.

Contactează-ne pentru o discuție despre proiectul de design interior!

Suntem entuziasmați să fim alături de voi de câte ori doriți să transformați un spațiu într-o poveste încântătoare. Frumusețea și confortul se vor regăsi în locuința ta. Te invităm să soliciți o ofertă sau să ne contactezi pentru a discuta despre proiectul tău de design interior. Echipa JIF Interiors o să-ți răspundă cu drag.